Nieuws

Open Call - Friendly Neighbours

20.10.2022

 

Heb jij ook behoefte aan een verdiepend gesprek over je werk? En wil je jouw werk onder de aandacht brengen bij internationale curatoren? Meld je dan aan voor Friendly Neighbours! 

Friendly Neighbours is het nieuwe uitwisselingsproject van P–OST, speciaal voor in Arnhem en Nijmegen gevestigde kunstenaars. Tijdens deze tweedaagse uitwisseling ga je met een groep regionale kunstenaars en drie Duitse curatoren op stap. Ook zullen er studiobezoeken plaatsvinden met de curatoren voor een één-op-één gesprek. Voor deze eerste editie ontvangen wij Lena Reisner (onafhankelijke curator gevestigd in Berlijn), Marian Stindt (onafhankelijke curator en onderzoeker gevestigd in Londen) en Susanne Figner (conservator & adjunct-directeur Kurhaus Kleve). 

Informatie
Friendly Neighbours vindt plaats op 1 en 2 december 2022 in Arnhem en Nijmegen. Er zijn negen beschikbare plekken voor kunstenaars die gevestigd zijn in Arnhem en Nijmegen. Deelname voor studenten is niet mogelijk. Deelname is gratis. Spreektaal gedurende Friendly Neighbours is Engels. Beschikbaarheid op 1 en 2 december is noodzakelijk om deel te nemen aan het programma. 

Heb je interesse? 
Mail de onderstaande informatie vóór 10 november [deze deadline is verlengd!] naar opencall@platformpost.nl :

1. Contactgegevens: naam, adres atelier, website, telefoonnummer
2. Biografie (max. 150 woorden)
3. Portfolio. Geen portfolio? stuur dan 5 tot 10 foto’s van werk los mee.
4. Beknopte motivatie (max. 400 woorden) 

Deelnemers zullen worden geselecteerd op basis van hun kunstpraktijk, de motivatie en op basis van evenwichtige en diverse samenstelling van de groep.

 

Heb je vragen? Stuur deze dan ook per mail op naar opencall@platformpost.nl